Eelde - Paterswolde heeft een rijke geschiedenis waar het gaat om de tafeltennissport.

Voor een kort overzicht van de geschiedenis verwijzen we u graag naar het artikel dat u kunt lezen door te klikken op onderstaande link.

Historie tafeltennis in Eelde-Paterswolde.

Tafeltennis is een leuke sport voor jong en oud, een ieder kent dit wel van het schoolplein, van de camping of gewoon thuis op de keukentafel. Maar je kunt dit ook beoefenen bij een sportvereniging.

Tafeltennisvereniging Actief is een actieve vereniging in Eelde, met leden uit Eelde – Paterswolde, maar ook uit de omliggende dorpen. Bij TTV Actief kun je recreatief tafeltennis spelen, trainen, maar ook op jouw eigen niveau aan de competitie deelnemen. Dus, gewoon zoals je het zelf wilt.

Gezelligheid en sportiviteit staan bij Actief zeer hoog in het vaandel. Het is de basis om in een prettige omgeving te trainen, wedstrijden te spelen en om met plezier naar de vereniging te komen.

Een aantal documenten.

Hieronder treft u links naar een aantal documenten aan die betrekking hebben op de tafeltennissport en op onze vereniging.

Inschrijfformulier voor nieuw lid.

Gedragscode TTv Actief

Huishoudelijk reglement TTV Actief

Oprichtingsacte met statuten

Competitiezaken bij tafeltennis

De vereniging TTV actief staat onder leiding van het bestuur.

Het bestuur bestaat momenteel uit 2 personen.

Er is momenteel minimaal nog 1 vacature in het bestuur.

De bestuursleden zijn.

• Penningmeester Gerard Smit, momenteel neemt  Gerard ook de functie van voorzitter waar.
  • Secretaris Jarko Weering.

Onze vereniging speelt en traint in gymzaal De Westerburcht.

Kooistukken 84

9761 JZ Eelde.

Deze gymzaal staat naast de openbare basisschool de Westerburcht.

Bereikbaar.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken.

Telefonisch.

Jarko Weering            06 - 51 43 91 17

Gerard smit                06 – 13 03 70 37

Per e-mail.

Of via het contactformulier rechtsboven op deze pagina.