• Nieuws

Laatste activiteit in De kooi en de verhuizing.

Eelde, 30 november 2019.

In 2020 gaat tafeltennisvereniging Actief naar de sporthal in Groote veen.

We zullen op zaterdag 4 januari 2020 nog 1 activiteit organiseren in de huidige gymzaal. Of eigenlijk zijn het 2 activiteiten.

Lees meer

Kwart finale NJM

Eelde, 30 november 2019.

Op zondag 1 december 2019 zullen de kwart finales van de Nationale Jeugd Meerkamp in Almere plaatsvinden.

Jolijn de Boer had zich tijdens de voorrondes van de NJM reeds voor deze kwart finales geplaatst.

Lees meer

Succes in voorronde NJM

Harkstede, 6 oktober  

Op zondag 6 oktober vond de eerste voorronde van de Nationale Jeugd Meerkampen (NJM) van het nieuwe seizoen. Tafeltennisvereniging Actief was met Susan Wagenaar, Jolijn de Boer, Janita Weering, Ruben Schoo, Jeroen van Aalst, Matthijs Bouma en Henk Weering goed vertegenwoordigd.

Harkstede, 6 oktober  

Op zondag 6 oktober vond de eerste voorronde van de Nationale Jeugd Meerkampen (NJM) van het nieuwe seizoen. Tafeltennisvereniging Actief was met Susan Wagenaar, Jolijn de Boer, Janita Weering, Ruben Schoo, Jeroen van Aalst, Matthijs Bouma en Henk Weering goed vertegenwoordigd.

Voor Ruben en Susan was het hun debuut op een toernooi. De poules waren op leeftijdcategorie ingedeeld. De poules waren behoorlijk sterk. Hierdoor werd het spel naar een goed niveau gebracht.

Aan het eind plaatste Jolijn zich bij de meisjes welpen voor de 2e ronde in Almere. Susan wist een reeks spannende vijfsetters goed af te sluiten en werd daarmee reserve in dezelfde leeftijdscategorie.

Matthijs werd door zijn goede spel ook reserve bij de jongens pupillen.

Uitwisseling afdelingen Noord, Oost, Emsland, Bentheim.

Almelo, 29 september 2019

Ieder jaar vindt de uitwisseling voor de jeugd met de aangrenzende afdelingen in Nederland en Duitsland plaats. Ook dit jaar nam afdeling Noord van de NTTB hier weer deel aan. Drie speelsters van tafeltennisvereniging Actief en een van onze zustervereniging Vries waren voor de uitwisseling uitgenodigd.

Lees meer

Kampioenen voorjaar 2019

De voorjaars competitie zit er weer op. Twee teams van tafeltennisvereniging Actief zijn deze competitie kampioen geworden.

Zowel bij de junioren als bij de senioren werd er een team in Eelde kampioen, hierdoor promoveren beide teams naar een hogere klasse.

Lees meer

Zondagtraining, nog een enkele plek over

De zondag training beleefde op 4 februari 2019 haar 4e keer sinds de pilot in oktober 2018.

Deze zondagtraining is een plus-training voor wie wil. Wij vragen voor deze training een eigen bijdrage.

Inmiddels waren de volgende zondagen al gepland.

Lees meer

Algemene Ledenvergadering 2019

De vereniging houdt op dinsdag 26 februari 2019 haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Vanaf 19.30 uur is er eerst de gelegenheid voor een ieder om een balletje te slaan. Om 20.00 uur zullen we dan met de ledenvergadering beginnen. Het streven is om deze, net als voorgaande jaren, weer maximaal een uur te laten duren.

Lees meer

Ttv Actief in de prijzen op GK

Anna Rass en Henk Weering op de eerste plaats
Anna Rass en Henk Weering op plek 1.

De Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) afdeling Noord hield weer de officiële jaarlijkse Groninger kampioenschappen tafeltennis . Ttv Actief was over drie dagen verspreid goed vertegenwoordigd. En niet onverdienstelijk.

Lees meer

Terugkijken op 2018 en vooruitblikken.

Op de rand van het jaar staan we even stil bij een aantal zaken.

Onder meer willen we even stilstaan bij de jeugd die vooruitging, bij de plezierige trainingen en bij de competitie die weer spannend, gezellig en sportief verliep.

Onze vereniging is in 2018 opnieuw gegroeid. Met 50 leden zitten we weer op het niveau dat we hadden op het moment van het voorjaar van 2012.

Lees meer

Sietse Dijt behaalt zilver op de Olimpiade.

Op een tafeltennisvereniging speel je uiteraard tafeltennis. Sommige leden hebben daarnaast nog talenten waarvan de overige clubleden vaak geen weet hebben.

Zo ook Sietse Dijt. Hij deed in Bratislava en Praag mee aan de 50ste Internationale Chemie Olympiade voor middelbare scholieren. Het is al geweldig dat Sietse mocht deelnemen aan deze Olympiade.

Lees meer

Start nieuw seizoen.

De vakanties zitten er bijna weer op. Komende week gaat het sportseizoen weer van start. We hopen dat iedereen weer goed uitgerust en opgeladen achter de tafel verschijnt.

Op dinsdag 4 en donderdag 6 september beginnen de trainingen weer.

Iedereen kan weer komen op de tijden van voor de vakantie.

Met de instroom van de jeugd net voor de vakantie, zullen we op donderdag een extra uur training aan gaan bieden.

Lees meer

  • 1
  • 2

Copyright 2017 www.hostingeelde.nl