Hier staat een foto van deelnemers aan het kindertafeltennisfeest.

Eelde, 6 januari 2018.

Tafeltennisvereniging Actief hield haar jaarlijkse speldag voor kinderen uit Eelde-Paterswolde. Ditmaal op zaterdag 6 januari 2018 aan het einde van de Kerstvakantie.

Zo was de ochtend met 17 deelnemers plus de aanwezige ouders en vrijwilligers gezellig bezet.

Eelde, 1 januari 2018.

In het najaar van 2017 ging het sluitwerk van de lage kast in gymzaal De Kooi definitief stuk. Een jaar of 6 terug was deze bij een inbraak in de gymzaal al eens beschadigd. Maar Klaas Postma wist daar toen een creatieve sluiting op te bedenken.

Voor de opslag van sportspullen in de gymzaal komt de gemeente in beeld. Het trof, want de gemeente maakte net een ronde langs diverse zalen.

Eelde, 8 januari 2018.

Op de rand van het jaar staan we even stil. Onder meer bij de jeugd die vooruitging, de plezierige trainingen en de competitie die spannend, gezellig en sportief verliep.
Ook hebben Hetty Klok, Annemarie Jager, Arthur van Dorst en Koos Kuiper onlangs weer tafeltennis op school gegeven. Een welkome afwisseling die erg gewaardeerd werd. En kinderen laat kennismaken met tafeltennis.

Zo waren er door het jaar heen diverse activiteiten. Alle vrijwilligers die in de voorbereiding of uitvoering hier aan mee geholpen hebben, bedankt.

Eelde, 1 januari 2018.

De leden spraken er al over… de jaarlijkse nieuwjaarborrel eh -fris.

Deze keer vindt die op dinsdag 9 januari plaats. Regien Weering heeft zich bereid verklaard om e.e.a. te verzorgen.

Paterswolde, 13 november 2017.

De sportfederatie Eelde Paterswolde Eelderwolde behartigd de belangen van de sportverenigingen in deze dorpen, met andere woorden, de sportverenigingen uit voormalig gemeente Eelde.

Op maandag 13 november 2017 hield de Sportfederatie haar Algemene Ledenvergadering, hiervoor was uiteraard het bestuur van Tafeltennisvereniging Actief ook uitgenodigd. Namens het bestuur is Jarko Weering aanwezig geweest.

Eelde, 1 januari 2018.

De najaarscompetitie startte als een raket. Na de eerste drie speelrondes stonden bijna alle teams van Actief-Vries bovenaan! Na afloop kon Actief drie kampioensteams begroeten. Een goede oogst.

Verder was het goed om het plezier in de sport en met elkaar te zien. De vereniging hecht waarde aan sportief gedrag, goede sfeer en positief coachen. Het is mooi als dat er ook uitkomt.

3 Leden van elders.

Hier staat een afbeelding van de prijs die we gewonnen hebben.

Assen, 30 oktober 2017.

Tafeltennisvereniging Actief heeft ook dit jaar weer deelgenomen aan de jaarlijkse clubkas campagne welke georganiseerd wordt door de Rabobank noord en midden Drenthe. Alle leden van de Rabobank in noord en midden Drenthe kunnen tijdens deze actie in totaal 3 stemmen uitbrengen op een deelnemende vereniging uit deze regio.

Op maandag 30 oktober 2017 werden tijdens een sfeervolle avond, de behaalde gelden aan de betreffende verenigingen uitgereikt.

Eelde, 1 januari 2018.

Interesse in een extra trainingsmiddag?

De trainers stellen voor om op zaterdag 13 januari een extra trainingsmiddag te houden. Het is een mooie voorbereiding in de aanloop naar de komende voorjaarscompetitie. Of gewoon om een balletje te slaan en de sport te beoefenen.