• Nieuws
  • Kampioenen voorjaar 2019

Kampioenen voorjaar 2019

De voorjaars competitie zit er weer op. Twee teams van tafeltennisvereniging Actief zijn deze competitie kampioen geworden.

Zowel bij de junioren als bij de senioren werd er een team in Eelde kampioen, hierdoor promoveren beide teams naar een hogere klasse.

De voorjaars competitie zit er op. Twee teams van ttv Actief zijn kampioen geworden. Junioren 1 was in december gepromoveerd naar de 1e klasse. Daarin trok het team de stijgende lijn door, met fraai tafeltennis. In een rechtstreeks duel met FTTC 1 nam Actief kort voor het einde de leiding over. Anna Rass, Sietse Dijt, Lennart van Ouderkerken en Henk Weering werden met twee punten voorsprong kampioen. In het najaar wacht de Noordelijke divisie!

Bij de senioren versloeg Actief 3 in de zesde speelronde verrassend koploper Detac 1 met 8-2. Daarna ging het gelijk op. Hetty Klok, Tom Heyne, Gerard Smit en Simon Velis wisten in de laatste speelronde de titel binnen te slaan. In het najaar mag het team het in de tweede klasse proberen.

Sponsor Pop Ansing van het gelijknamige bouwbedrijf zag het met waardering aan: “Sport en bewegen is belangrijk, ook als ontspanning”. Als stimulans nodigde hij de teams uit voor een ronde bowlen met een hapje en een drankje.

 

Tags: Competitie, kampioen

Copyright 2017 www.hostingeelde.nl