De tafeltennisvereniging Actief is in 1987 opgericht. Dit was als voortzetting van tafeltennisvereniging Dik ‘47.

TTV Actief is een actieve vereniging in Eelde-Paterswolde en heeft een goede naam. Wij richten ons niet alleen op onze eigen leden, maar werkt maatschappelijk ook samen met de basisscholen en de gemeente Tynaarlo rondom het thema “gezondheid, sport en bewegen”. Onder meer door deelname aan sportpret voor jeugd en voor volwassenen. Maar ook het tafeltennis tijdens de gymlessen, Table Stars en het scholentoernooi tijdens de kerstvakantie mogen er zijn.

Het eerste herenteam speelt momenteel 2de klasse. Bij de jeugd speelt Actief 1 eveneens in de 2de klasse, hier handhaafd het team zich al weer 2 competities.

De wedstrijdsport.

Het technisch kader voor de sport is aanwezig. Om de volgende stappen te zetten zijn aanvullende financiële middelen welkom. Voor activiteiten om leden te werven en de projecten met de scholen, maar ook voor een kwalitatief en kwantitatief goed produktaanbod en trainingsmogelijkheden.

Hierbij is sponsoring geen gift, donatie, lening of subsidie, maar een zakelijke overeenkomst. Continuïteit is in onze ogen belangrijk. Het geeft beide partijen een solide basis om de vruchten van de samenwerking te plukken in de vorm van publiciteit, bekendheid en kwaliteit.

Sponsoring volgens uw wensen!

TTV Actief heeft een sponsorplan met daarin en overzicht van de sponsormogelijkheden bij onze vereniging.Natuurlijk zijn suggesties van uw kant altijd welkom. Dus heeft u ideeën of wensen op het gebied van sponsoruitingen, wij kunnen deze verwerken in een sponsorplan op maat.

Heeft u interesse gekregen? Informeer gerust naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.