Teams die uitsluitend of in meerderheid bestaan uit spelers van TTV Actief, dienen in een clubshirt van onze vereniging te spelen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is door de leden besloten dat de leden hun clubshirt zelf dienen aan te schaffen.

Het aanschaffen zal via Jarko Weering, de secretaris gaan lopen.

We willen nu, tijdens de winterstop van 2018 – 2019 de eerste bestelling bij de leverancier plaatsen.

De shirts zijn in zowel herenmodel als damesmodel verkrijgbaar.

Een shirt kost € 37,00

Wanneer je een shirt wilt bestellen, zou ik graag willen weten of het een herenmodel of een damesmodel moet zijn en uiteraard welke maat het shirt dient te hebben.

De bestelling van een shirt kan door op onderstaande link te klikken.

Graag zou ik de bestelling voor 10 december ontvangen, zodat de shirts voor het begin van de komende voorjaarscompetitie binnen is.

Gelieve het verschuldigde bedrag voor de bestelde shirts over te maken op onze bankrekening

NL 84 RABO 0150 944 608

ten name van TTV Actief onder vermelding van “clubshirt”.