De leden van Tafeltennisvereniging Actief spelen in de clubshirt van de vereniging.

leden van de tafeltennisvereniging schaffen zelf hun shirt aan, het shirt kan besteld worden bij Jarko Weering, de secretaris van de vereniging.

De shirts zijn zowel in dames- als herenmodel verkrijgbaar. De kosten voor een shirt bedragen € 37,00.

Bestelling doorgeven.

2 maal per jaar worden de bestellingen doorgegeven aan de leverancier, dit gebeurt tijdens de winterstop en tijdens de zomerstop.

De secretaris stuurt ieder half jaar een mail aan alle leden met daarin de vraag of er nog nieuwe shirts nodig zijn en voor welke datum de bestelling doorgegeven dient te worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om gedurende de competitie een shirt te bestellen, deze zal echter pas tijdens de daaropvolgende competitiestop besteld worden bij onze leverancier.

Wilt u een shirt bestellen, klik dan op de link hieronder.

Gelieve ook in uw mail de maat vermelden en of het een heren of damesmodel moet zijn.

Uw bestelling.

Voor de berichten met betrekking tot de bestellingen van de clubshirts klikt u op de link hieronder.

Berichten omtrent het tenue