tafeltennisvereniging Actief

Shirt bestellen winterstop 2019.

Eelde, 30 november 2019.

In de winterstop van 2019 2020 biedt de vereniging jullie opnieuw de gelegenheid om een clubshirt te bestellen.

De kosten voor een clubshirt bedragen € 37,00.

Eelde, 30 november 2019.

De kosten voor een clubshirt bedragen € 37,00.

Wanneer u een clubshirt wilt bestellen, kunt u dit doen door een mail te sturen aan de secretaris Jarko Weering, stuur deze mail dan naar het secretariaat.

Wanneer u een clubshirt bestelt, wilt u dan ook de maat vermelden en of het een dames- of herenmodel dient te zijn?

Shirt over?

De vereniging koopt geen shirts terug, maar wanneer u een shirt kwijt wilt, dan kunt u dit melden bij Jarko Weering, door een mail te sturen aan het Secretariaat

Vermeld in deze mail dan of het om een dames- of herenmodel gaat en in welke maat.

Mocht er vervolgens een lid zijn die belang heeft bij een shirt in deze maat, dan kunt u met elkaar in contact gebracht worden.

U kunt dan onderling verder afspraken maken.

Competitie in clubshirt.

Het is waarschijnlijk overbodig om te vermelden dat een ieder die competitie speelt, de wedstrijden in het uniforme clubshirt dient te spelen. Dit is een verplichting.

Wanneer je het komende voorjaar competitie speelt, dan kun je nu dus een shirt bestellen en daardoor goed voor de dag komen.