Sponsor worden?

Het technisch kader voor de sport is aanwezig. Om de volgende stappen te zetten, zijn aanvullende financiële middelen welkom. Voor activiteiten om leden te werven en de projecten met de scholen, maar ook voor een kwalitatief en kwantitatief goed produktaanbod en trainingsmogelijkheden.

Hierbij is sponsoring geen gift, donatie, lening of subsidie, maar een zakelijke overeenkomst. Continuïteit is in onze ogen belangrijk. Het geeft beide partijen een solide basis om de vruchten van de samenwerking te plukken in de vorm van publiciteit, bekendheid en kwaliteit.

Sponsoring volgens uw wensen!

TTV Actief heeft een sponsorplan met daarin en overzicht van de sponsormogelijkheden bij onze vereniging.Natuurlijk zijn suggesties van uw kant altijd welkom. Dus heeft u ideeën of wensen op het gebied van sponsoruitingen, wij kunnen deze verwerken in een sponsorplan op maat.

Heeft u interesse gekregen? Informeer gerust naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar het bestuur via actief-eelde@nttbnoord.nl