Clubkampioenschappen jeugd 2017.Eelde, 20 mei 2017. Deze zaterdag hield ttv Actief haar clubkampioenschappen voor de jeugd. En wel de jongere leeftijden. Deze werden aangevuld met enkele jonge spelers uit Vries. De oudere jeugd doet daarbij op vrijdag 30 juni mee aan de kampioenschappen in Vries. De jongeren met het landelijk niveau traden bij de senioren aan. Zo kan elke leeftijd en niveau deelnemen in een volwaardig clubkampioenschap dat bij haar / hem...

Lees meer


Enkele vrijwilligers gezocht.


We zoeken nog enkele vrijwilligers voor de 2 activiteiten op woensdag 22 februari in gymzaal de kooi, zou u willen helpen?

Lees meer


2 Activiteiten op 22 februari.


Op woensdag 22 februari organiseerd TTV Actief 2 activiteiten voor de schoolgaande jeugd in de gymzaal De kooi in Eelde.

Lees meer


geen training in voorjaarsvakantie.


De trainingen volgen het ritme van de scholen. In de voorjaarsvakantie is er dan ook geen training op de dinsdagmiddag en de donderdagavond.

Lees meer


Tynaarlo Lokaal, uitzending met onze voorzitter.


Onze voorzitter, Gerard Smit zal volgende week aanwezig zijn in de studio van de lokale omroep, Tynaarlo lokaal.

Lees meer


Scholentoernooi in de voorjaarsvakantie.


Deze maand geeft ttv Actief tijdens de gymles tafeltennis aan diverse scholen. Als vervolg organiseert ze op woensdag 22 februari een sportdag in de Voorjaarsvakantie.

Lees meer


Kindertafeltennisfeest in de Kerstvakantie.


Afgelopen jaar gaf tafeltennisvereniging Actief les aan diverse scholen. Als vervolg organiseert ze haar jaarlijkse sportdag in de Kerstvakantie. Via allerlei spelvormen kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met tafeltennis.

Lees meer


Wedstrijd junioren Vries/Actief 2 tegen Tornado 1.Hier wordt een verslag weergegeven van de tafeltenniswedstrijd van zaterdag 24 september 2016. Het tweede juniorenteam speelde tegen Tornado 64.

Lees meer


Clubtitel senioren 2017.Eelde, 23 mei 2017. De clubkampioenschappen stonden dinsdag 23 mei weer op het programma. Ook de jeugd van landelijk niveau mocht bij de senioren meedoen. Meer dan de helft van de senioren nam deel, dus de opkomst was goed. In de eerste ronde in poules werd er voortvarend gespeeld. Met een gezellige sportieve rivaliteit kwam iedereen tegen elkaar uit.

Lees meer