Lid worden?

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Wie lid wil worden, kan onderstaande Aanmeldformulier invullen en meenemen. In de zaal zijn ook formulieren aanwezig.

Tafeltennis is een leuke sport voor jong en oud. Iedereen kent het wel, van het schoolplein, de camping of van thuis. Maar je kunt het ook als sport beoefenen. De tafeltennisvereniging Actief is een actieve vereniging in Eelde met leden uit Eelde-Paterswolde en de omliggende plaatsen. Bij ttv Actief kun je vrij spelen, trainen en op jouw eigen niveau aan de competitie meedoen. Gewoon zoals je het zelf wilt. Er wordt gespeeld in gymzaal “De Kooi”, Kooistukken 86 in Eelde. Gezelligheid en sportiviteit zijn bij Actief belangrijk. Het is de basis om in een prettige omgeving te trainen, wedstrijden te spelen en met plezier naar de vereniging te komen!