Training

De leden van Tafeltennisvereniging actief hebben de mogelijkheid een aantal maal per week te trainen onder leiding van een of twee gekwalificeerde trainers. Dit geld zowel voor de senioren als voor de junioren.

De trainingen zijn verdeeld in groepen voor de beginnende jeugdleden en de jeugdleden die een stapje verder zijn. De junioren die wat gevorderd zijn en meer uitdaging nodig hebben, kunnen op aangeven van de trainers mee trainen met de senioren.

Trainingstijden.

De trainingen vinden op onderstaande momenten plaats.

Beginnende jeugd.

De training voor de beginnende jeugd vindt plaats op

dinsdagmiddag van 17.30 uur tot 18.30 uur

donderdag van 17.45 uur tot 18.45 uur.

Gevorderde jeugd.

De training voor de jeugd die een stapje verder is vindt plaats op

dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur

donderdag van 18.45 uur tot 20.00 uur.

Gevorderde jeugd en senioren.

De training voor de gevorderde jeugd en de senioren vindt plaats op

donderdag van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Deze leden kunnen vrij spelen op dinsdag van 19.30 uur tot 22.00 uur en op competitiedagen tot 23.00 uur.

Locatie.

De trainingen vinden plaats in sporthal Groote veen, Boomgaard 7 9761 TM in Eelde.

Geen training.

In de zomerperiode zal er in verband met de zomervakantie een tijdje geen trainingen plaatsvinden. Zodra bekend is wanneer de trainingen precies stoppen en weer aanvangen zullen we deze data hier melden.

Tags: junioren, senioren