Kindertafeltennisfeest in de Kerstvakantie.

Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie

Afgelopen jaar gaf tafeltennisvereniging Actief les aan diverse scholen. Als vervolg organiseert ze haar jaarlijkse sportdag in de Kerstvakantie. Via allerlei spelvormen kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met tafeltennis.
Met oefeningen zoals het balletje in een paraplu mikken, overslaan, spelen tegen de robot. Daarna kunnen de deelnemers als ze willen enkele wedstrijdjes spelen. En het spannende spel “rond de tafel” komt ook langs. Iedereen kan meedoen!

Table Stars vindt plaats op donderdag 5 januari. ’s Morgens van  10 - 12 uur zijn eerst de leerlingen van groep 3, 4 en 5 aan de beurt. ’s Middags van 13 - 16 uur de leerlingen van groep 6, 7 en 8. Het is in gymzaal De Kooi, aan de Kooistukken 84 in Eelde

Het dragen van sportkleding is verplicht. Batjes en balletjes zijn in de zaal aanwezig.
Het deelnemen is gratis. Wel vooraf opgeven. Dit kan per e-mail via actief-eelde@nttbnoord.nl

Voor wie verder wil kennismaken met tafeltennis is er vanaf 10 januari van 17-18 uur een 4-weekse cursus Sportpret. Belangstellenden kunnen zich daarvoor ook opgeven tijdens het tafeltennisfeest.