Bouwbedrijf Ansing

Bouwbedrijf Ansing is een allround bouwbedrijf dat actief is in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie in met name de kop van Drenthe.

We hebben in de loop der jaren echter vooral naam gemaakt op het gebied van verbouw. Het zijn vaak klussen waar je wat meer over moet nadenken en waarbij je soms ook wat meer risico’s loopt. Daar lopen wij niet voor weg. Wij zien het vooral als een uitdaging. Een hele hoek van een huis uitbreken en op stempels zetten is voor ons bijvoorbeeld geen probleem. Als een verbouwing dan tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd geeft dat ons des te meer voldoening.

De werkwijze van Bouwbedrijf ansing

Voordat wij aan een klus beginnen wordt samen met u besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn. We kijken naar wat de klant belangrijk vindt, maar het moet ook passen binnen het budget. Wat je bouwt moet mooi, functioneel, goed en betaalbaar zijn. Het gaat bij ons duidelijk om meer dan alleen het plaatje. Na een uitvoerig gesprek maak ik een eerste schets die vergezeld gaat van een kostenoverzicht. U krijgt een duidelijk uitgewerkte offerte waarin helder staat omschreven welke kosten de verschillende werkzaamheden met zich meebrengen. Zo is er meteen zicht waarop eventueel bezuinigd zou kunnen worden. Dat vormt de basis om in onderling overleg tot een definitief bouwplan te komen waarbij wensen en kosten met elkaar in overeenstemming zijn gebracht. Deze open werkwijze wordt door veel mensen bijzonder gewaardeerd.


Voor meer informatie ga naar www.bouwbedrijfansing.nl.