Algemeen

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Tafeltennisvereniging Actief organiseerd door het jaar heen diverse activiteiten voor haar leden, maar ook voor de scholen in de regio, zoals Table Stars het scholen toernooi, een pannekoeken toernooi, een kind – vriend toernooi, het kind – ouder toernooi, de club kampioenschappen en een nieuwjaars borrel waar uiteraard ook fris geschonken wordt. Als lid van onze vereniging kun je ook deelnemen aan toernooien in de regio, welke door andere tafeltennisverenigingen georganiseerd worden. De jongste leden van Actief zijn een jaar of 8 of soms nog jonger. De oudste deelnemers daarentegen zijn de 70 reeds gepasseerd en slaan nog steeds een leuk balletje mee.

Intresse gekregen?

Heb je interesse gekregen in tafeltennis bij TTV actief, kom dan gewoon een paar keer kijken, een balletje meeslaan en proeven aan de sfeer bij onze vereniging. Daarna kun je beslissen of je lid wordt van TTV Actief.